Виконавчий директор Apple Джефф Вільямс розповів студентам університету Елон про свою роботу в компанії. Однак, це була не просто пафосна мова, щоб залучити нових співробітників для компанії.

У ході лекції один із студентів припустив, що купертіновци занадто багато заробляють на тих же айфонах, враховуючи звіти аналітичних компаній. Вільямс сказав, що аналітики неправі. Втім, враховуючи, що капітал компанії перевалив за 1 трлн доларів, словами Вільямса вірити не хочеться.

“Історії про вартість наших продуктів, [були] для мене прокляттям з самого початку моєї роботи в Apple. Аналітики насправді не розуміють вартості того, що ми робимо, і скільки уваги приділяємо створенню наших продуктів. Звичайно ж, це залишається за лаштунками, а користувачі бачать лише величезні цінники на нашу продукцію. Наприклад, при розробці Apple Watch була створена фізіологічна лабораторія, в якій працює 40 медсестер і приймає участь 10 тис. осіб. Саме тому Apple Watch 4 вважається кращим девайсом на ринку серед аналогів”, - заявив Вільямс.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тим не менш, в Apple добре знають про проблеми з ціноутворенням. За заявами директора, компанія не хоче стати виробником елітної продукції. Можливо, компанія все ж таки знизить ціни на свою продукцію, враховуючи різкі падіння продажів.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.