Месенджер Telegram отримав свіже оновлення до версії 5.4 на смартфонах, яке принесло кілька важливих і зручних рішень. Розробники дозволили користувачам перемикатися між трьома обліковими записами одночасно. Тепер власники Telegram-каналів, або робочих акаунтів можуть швидко перемикатися між декількома обліковими записами, не виходу з самого Telegram.

Тепер не потрібно завантажувати 2 або 3 клієнта Telegram, щоб встигати перемикатися. Додати обліковий запис можна по кліку на іконку свого зображення, після чого з'явиться можливість додати учетку, і також швидко і зручно перемикатися між ними без необхідності виходу з системи. Втім, сам інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, так що з ним розібратися зможе кожен.

Під час роботи з декількома обліковими записами, при отриманні повідомлення, з'явиться push-повідомлення з інформацією про те, на яку обліковий запис вони були відправлені і по натисненню буде здійснений автоматична зміна користувача. Це спростить роботу в месенджері.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Втім, це не всі оновлення. Тепер Telegram може самостійно запускати відео, але з вимкненим звуком. Точно так само робить і Instagram, і після натискання на відео відтворюється звук.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.