Топ-менеджер компанії Huawei поспілкувався з журналістами на виставці і поділився деякими подробицями про революційному пристрої.

Президент мобільного підрозділу Huawei Хі Ганг повідомив, що гнучкий смартфон Mate X буде доопрацьовуватися до офіційного виходу, адже в ньому є кілька недоліків, які вирішити зараз не можна.

Швидше за все, це пов'язано з конструкцією смартфона. Він розділяється навпіл завдяки роботі прихованого шарніра. Однак, чи буде він працювати справно через кілька місяців інтенсивного використання - загадка.

Huawei Mate X складається екраном назовні. Серед інших особливостей, у девайса немає фронтальної камери, так що спілкуватися за допомогою відеодзвінка точно не вийде. У будь-якому випадку, девайс повинен отримати кілька змін, перш ніж з'явиться на прилавках. До того ж, ціна на нього непристойно величезна, і становить аже 2600 доларів. Будемо сподіватися, що смартфон коштує своїх грошей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.