В магазинах вже є можливість придбати нову консоль PlayStation Classic - мініатюрна і сучасна версія першої ігрової приставки Sony Corporation. Компанія позиціонує цю консоль як девайс, який змусить викликати ностальгію у тих, хто вперше познайомився комп'ютерними іграми ще 20 років тому.

Всі геймери очікували виходу цієї унікальної консолі, але задоволення від ігрового процесу тривало недовго. Виявляється, Sony обдурили геймерів і зробили консоль гірше, ніж її оригінальна версія. Втім, Sony не бачить в цьому жодних проблем, продаючи найгіршу в історії ігрову консоль.

Почнемо з того, що на консолі встановлено 20 проектів. Це катастрофічно мало, враховуючи, скільки ігор було в початку 2000-их.

Суть в тому, що 6 з них PAL-версії. PAL - стандарт телебачення, частота якого є 50гц, замість звичних 60гц. У зв'язку з цим гри доводилося сповільнювати для їх нормальної роботи на 17%. До того ж, сама картинка викликає точно не приємні емоції.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім цієї халтури, проблеми є з самими кадрами - їх нестабільність значно позначається на продуктивності, відбувається посмикування зображення. Варто додати, що кожен 6-й кадр повторюється. Грати практично неможливо, і це просто ганьба для такої компанії, яка вирішила заробити легких грошей.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.