Sony планує остаточно “вбити” портативну приставку PlayStation Vita. Сама по собі консоль так і не стала популярною, хоч і була на ринку досить довгий час.

Ще в березні 2018 компанія оголосила, що в 2019 році припинить виробництво “портативки”. Мабуть, цей день став ще ближче, і на офіційному сайті з'явилося повідомлення про швидке припинення поставок. Судячи по всьому, у всіх фанатів консолей від Sony залишився останній шанс придбати новий примірник у магазині.

Точної дати припинення виробництва немає, але шаблон поведінки нагадує ситуацію з PlayStation 3. Компанія припинила підтримку в 2017, і в тому ж році і поставки теж зупинилися. Втім, на ринку можна придбати PlayStation 3, правда б/у.

Нагадаємо, що PS Vita з'явилася на полицях магазинів в грудні 2011 року. Вже в 2013 Sony оголосила про зміну пріоритетів, і “портативка” втратила колишню підтримку розробників і компанії. У підсумку PS Vita швидко “загнулася” на ринку США і Європи, але продовжувала жити завдяки інтересу Японців.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.