Ще до офіційного анонсу смартфона Nokia 9 PureView користувачі та аналітики намагалися прогнозувати фотоможливості новинки. Тепер же в мережі опублікували першу добірку фото, які зробили на Nokia 9 PureView. Судячи з фото, Nokia намагалася не даремно, адже 5 об'єктивів основної камери роблять свою справу, створюючи фото унікального якості.

Характеристики основної камери. На задній панелі Nokia 9 PureView розмістився блок камер, що складається з п'яти 12-мегапіксельних сенсорів (два кольорових і три монохромних) з оптикою Zeiss, апертурою f / 1.8 і розміром пікселя 1,25 мкм. Завершують комбінацію світлодіодний спалах і TOF-модуль. Всі камери синхронізуються між собою, створюючи фото унікального якості.

Коли користувач робить знімок, всі п'ять датчиків спрацьовують одночасно, захоплюючи зображення з різною експозицією, після чого спеціальний алгоритм зводить отриману інформацію в єдине зображення. Будемо сподіватися, що ремонт цих камер в разі поломки не буде коштувати як новий смартфон з магазину. У будь-якому разі, найближчим часом відремонтувати таку камеру практично неможливо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Nokia 9 PureView поставляється з передвстановленим графічним редактором Lightroom, який дозволяє проводити обробку фотографій у форматі RAW. Нагадаємо, що смартфон з'явиться на прилавках вже у другому кварталі 2019 року, а ось ціна буде як у iPhone XS Max.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.