Флагманський смартфон компанії Meizu раптово засвітився на фото. Мова йде про моделі 16s Plus. Користувачів здивували фотографії: девайс залишився без вирізів в екрані, а також без отворів.

На знімках видно симетричні рамки і вкрай тонкі рамки, що змушує цей смартфон виявитися технікою з самими тонкими рамками серед моделей з моноблоків. Будемо сподіватися, що саме в такому вигляді він з'явиться на прилавках.

За чутками, у нового смартфона від Meizu потрійна камера на сорок вісім мегапікселів, а також діагональ 15,7 сантиметрів. Модель буде продаватися приблизно за чотириста дев'яносто доларів, що робить його смартфоном середнього сегмента. Втім, враховуючи ціни на смартфони від Meizu, компанія вважає смартфон досить дорогим. Про дату виходу поки говорити рано, як і про характеристиках.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Повідомляється, що цей смартфон складе конкуренцію Xiaomi Mi 9, який відразу ж став популярним ще до анонсу, а компанія не встигає збирати цю модель смартфонів, щоб задовольнити попит.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.