Apple відновила операційну систему iOS 12 для iPhone і iPad. Були змінені iOS, tvOS, watchOS, так що кожен користувач Apple може оновити свої гаджети до актуальної версії. Після останніх бета-версій Apple змінила багато в чому інтерфейс і зробила кілька помітних нововведень. Втім, користувачі сподіватися, що компанія все ж виправила всі ті помилки, які були в попередніх версіях.

З якоїсь причини був доданий значок 5G, хоча відомо, що смартфони компанії цю мережу не підтримують.

Презентує iOS 13 вже через двадцять днів у березні. Втім, випробувати її вийде лише у вересні 2019 року, коли Apple презентує нові смартфони.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Apple здивувала публіку сміливою заявою. Глава Apple Тім Кук розповів важливу інформацію щодо ціноутворення продукції компанії на щорічних зборах компанії в Купертіно. За його словами, найближчим часом популярна модель ноутбука MacBook Air подешевшає. Проте, аналітики повідомляють, що пристрої подешевшають максимум на 100 доларів.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.