Як повідомив гендиректор компанії Xiaomi Лей Цзюнь, вже в найближчі роки його бренд хоче позбутися репутації дешевого виробника, смартфони якого коштують менше 2000 юанів (8000 гривень). Судячи з усього, глава компанії натякає на помітне подорожчання майбутніх смартфонів. Втім, це правильний стратегічний хід, адже всі бюджетники будуть випускатися під брендом Redmi, а ось більш дорогі смартфони будуть на прилавках з логотипом Xiaomi.

Шляхом встановлення більш високих ціни на смартфони Xiaomi в майбутньому, компанія зможе поліпшити якість своєї продукції в довгостроковій перспективі, тому що грошей на розробку новинок стане більше, а за рахунок підвищеної вартості виробнику не доведеться економити гроші на всякі дрібниці, на зразок NFC і сучасних модемів для роботи з 4G і 5G. Втім, навіть на сьогоднішній день ціни на смартфон Xiaomi дуже низькі, якщо порівнювати з пристроями від Samsung і Apple, цінники яких часто перевалюють за 1000 доларів.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.