5 березня в Києві компанія Samsung провела презентацію нової флагманської лінійки Galaxy S10. Відразу варто відзначити, що екран у дорогого флагмана дуже специфічний, але користувачі знайшли йому незвичайне застосування, яка відмінно вписується в дизайн пристрою.

Насмішила користувачів нова технологія від Samsung – Infinity O. Вона передбачає спеціальний отвір на дисплеї, де виробники розмістили датчики фронтальної камери.

Таке рішення дозволяє збільшити робочу площу екрану. “Діра” розміщена в правому куті, тому не заважає під час перегляду відео. Втім, погана оптимізація додатків і сайтів говорить про зворотне. Деякі китайські бренди і собі готують подібні смартфони, то можна впевнено сказати, що “дірка в екрані” стане новим трендом на ринку смартфонів.

І все ж для багатьох “дірка” або навіть подвійна дірка (як в Samsung Galaxy S10+) виглядає кумедно. Користувачі почали публікувати свої ідеї, як приховати ці химерні отвори в екрані. Ми вибрали найкращі ідеї, які публікувалися в мережі:

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.