Наприкінці 2018 року Facebook запустила “темну тему” для мобільного сервісу обміну миттєвими повідомленнями для деяких країн. У березні 2019 року ця функція стала доступною для користувачів смартфонів на Android і iOS. Експерти відзначають, що шукати кнопку “нічний режим” у додатку безглуздо. Її просто не існує в базових налаштуваннях програми. А щоб включити опцію, насамперед потрібно відправити одному з контактів або навіть самому собі емодзі-”смайлик” у вигляді півмісяця. Після цього вже і з'являється нова функція. Втім, вона ще не до кінця допрацьована, про що і попереджають розробники програми.

Зазначимо, що подібний режим роботи екрана можна знайти і в інших мобільних програмах, наприклад, в Telegram. Однак для настільної Windows версії Facebook Messenger така можливість не передбачена. Втім, нова тема явно не стане зайвою для користувачів. Повідомляється, що темний режим використовує заряд смартфона практично вдвічі менше. Це чудова новина для тих, хто не особливо любить заряджати свій гаджет кожні 5 хвилин.

Нагадаємо, експерти перевірили новий флагман Samsung Galaxy S10 на ремонтопридатність. На подив публіки, він заробив всі 3 бала і 10. Це означає, що куди простіше купити новий пристрій, ніж відремонтувати. Враховуючи незвичайні параметри екрана, його ремонт обійдеться в 10 000 грн, якщо не більше. Втім, відремонтувати гаджет самостійно точно не вийде.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Meizu представив бюджетний смартфон Note 9. Головною фішкою девайса виявилася топова камера. До того ж, новинка вже з'явилася в Україні. Що стосується цін на прилавках, за девайс доведеться заплатити близько 7 500 гривень.

Знай.uа писав, що популярний месенджер Viber раптово додав нічну тему для додатків на смартфон. Активувати її досить просто, і кожен бажаючий може випробувати новий функціонал програми.