Виконавчий директор китайської компанії Xiaomi Лей Цзунь заявив про готовність особисто відправитися на виробництво і взяти в руки викрутку, щоб прискорити поповнення складських запасів, якщо протягом першого місяця поставки смартфонів Mi 9 не дотягнуть до запланованих 1 млн примірників, породивши дефіцит. До речі, слова глави корпорації не порожній звук, і ось чому.

За твердженням глави команди розробників продукції Xiaomi Ван Тен Томаса, Лей Цзунь завжди виконує обіцянки, так що його прагнення допомогти своїй команді варто сприймати всерйоз.

На підтвердження своїх слів Томас опублікував фотографію 2013 року, на якій Цзунь зображений з викруткою в руках під час складання Mi Router першого покоління з вбудованим жорстким диском:

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Варто відзначити, що смартфон може стати дуже популярним як на ринку Китаю, так і Європи. Враховуючи якість камери, а також низьку ціну, девайс став прямим конкурентом Redmi Note 7.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.