У недавньому інтерв'ю глава споживчого напряму бізнесу Huawei Юй Чендун розповів про деякі неординарних кроків, які можуть бути вжиті у зв'язку з тиском на компанію.

За його словами, Huawei може відмовитися від використання операційних систем Windows і Android. Втім, компанія здатна самостійно розробити ОС для своїх смартфонів, і навіть для ноутбуків і планшетів.

Зазначимо, чутки про розробку компанією Huawei власної операційної системи для смартфонів, заснованої не на Android, ходять вже досить давно. Але в листопаді минулого року вони отримали офіційне підтвердження з вуст віце-президента підрозділу мобільних пристроїв Huawei Брюса Лі. Втім, чи буде необхідність у використанні власної ОС для пристроїв компанії - невідомо.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.