13 березня, інтернет-користувачі почали скаржитися на збої в роботі пошуковика Google, а також його поштового сервісу Gmail, відеосервісу YouTube і сервісу зберігання даних Google Drive. З перебоями і затримками працює також "Google Музика". Судячи з усього, в серверах Google були неполадки, або ж компанія вирішила зробити масштабне оновлення для своїх сервісів.

За даними Downdetector, скарги надходять з усього світу. Першими – близько 4 ранку за київським часом – про проблеми повідомили користувачі з Північної Америки, Японії та Австралії. В Європі в цей час більшість ще спала, бо скарги з цього регіону, в тому числі і з України, стали надходити пізніше. Втім, це величезна проблема для користувачів мережі, враховуючи, яку кількість клієнтів користуються цими сервісами.

Користувачі повідомляють, сервіси постійно видають помилки, є проблеми з авторизацією, листа через Gmail не надсилаються, а вкладення не завантажуються і не відкриваються. Іншими словами, функціонал був сильно обмежений.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У корпорації Google про причини проблем не повідомили, але запевнили, що займаються їх вирішенням.

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.