З посиланням на людей, знайомих з ситуацією, повідомило видання Business Insider, що Google в даний час приймає необхідні заходи з метою “скорочення дорожньої карти”. Іншими словами, співробітники, які займалися розробкою ноутбуків і планшетів опиняться в інших підрозділах компанії.

Особливо підкреслюється, що команду залишили інженери, дизайнери і фахівці з програмного забезпечення. Судячи з усього, компанія випустить вже практично готові моделі ноутбуків і планшетів, а ось нові розробляти точно не буде.

Щодо долі самого Create остаточно ще нічого не вирішено. Google попросив співробітників перейти в нові підрозділи на якийсь час. Не секрет, що працівники в майбутньому зможуть повернутися до своєї роботи, але враховуючи стан компанії, цього може і не статися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не виключено, що співробітників переведуть в підрозділ смартфонів Pixel, що Google буде вкидати якомога більше ресурсів.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.