Сьогодні в Бразилії компанія Asus представила дві нові моделі смартфонів — Zenfone Max Plus M2 і Zenfone Max Shot. Це бюджетники, зовні схожі, як дві краплі води. Однак, все відміну знаходиться всередині смартфонів.

Обидва смартфона отримали 6,26-дюймові SuperIPS-дисплеї з роздільною здатністю FullHD+ (2246×1080 пікселів). Звичайно ж, не обійшлося і без вирізу в екрані - в ньому розмістять 8-мегапіксельну камеру.

На задній панелі у обох сканери відбитків пальців, різниця лише в основних камера, та й то неозброєним оком вона непомітна. У Max Plus M2 подвійна камера, ось тільки можливості камер різне.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

А тепер про ту саму особливості — це перші смартфони з процесорами Snapdragon SiP1. Це “дитя” співробітництва Qualcomm і тайванської компанії Universal Scientific Industrial (USI), яке має 8 ядер з частотою 1.8 ГГц і прискорювач Adreno 506. Всі компоненти тут об'єднані в ланцюг, тому чіп займає менше місця, ніж “традиційні” SoC. У теорії, це дозволить зменшити розміри смартфонів, або ж звільнити місце для більш об'ємного акумулятора.

Що стосується ціни, девайси будуть продаватися від 300 доларів, а старша модель від 450 доларів.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.