Google випустив інтерактивний дудл на честь Йоганна Себастьяна Баха, який народився 31 березня 1685 року. Додаток вміє генерувати музику в стилі композитора з допомогою нейромереж. Це один з перших випадків, коли Google використовує нейромережа для дадлі. Втім, у корпорації вийшло дуже навіть вдало.

Дудл дозволяє користувачам створити власну композицію довжиною в два такти, розставивши будь ноти на нотному стані. Після цього алгоритми Google зіграють мелодію в стилі музики Баха — систему навчили на 300 його композиціях. Таким чином, кожен може відчути себе у шкурі композитора. Сама гра незвичайна, і з легкістю може затягнути на кілька годин.

Користувачі можуть змінити темп і ключ музики. Крім того, отриманий результат можна вивантажити в MIDI-файл або поділитися з друзями. Таким чином, компанія хоче зробити акцент сьогоднішнього дня саме на дні народження геніального композитора, чиї творіння донині вважаються класикою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.