Урядові хакери Саудівської Аравії могли зламати смартфон Джеффа Безоса з метою отримати доступ до особистої інформації. Про це фахівець з кібербезпеки Гевін де Беккер, працює консультантом у засновника Amazon, розповів у своїй статті, опублікованій у виданні The Daily Beast. Судячи з усього, смартфон найбагатшої людини на планеті зламали. Про те, чи вдалося отримати дані - не повідомляється.

За словами де Беккера, до такого висновку розслідувачі прийшли, намагаючись з'ясувати за завданням клієнта, яким чином його листування і фотографії з коханкою, актрисою Лорен Санчес, потрапили в розпорядження таблоїду National Enquirer (належить компанії American Media). З-за цієї ситуації був гучний скандал, і це вплинуло на особисте життя Безоса.

При цьому він зазначив, що “на сьогоднішній день незрозуміло, якою мірою National Enquirer була обізнана (якщо взагалі знала) про деталі” доступу до особистих даних підприємця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цікаво, що прямих доказів своїх звинувачень в відношенні влади Саудівської Аравії де Беккер не навів. Судячи з усього, розслідування ще не закінчилося, і ми розповімо про нові деталі цієї справи, як тільки вони з'являться.

Нагадаємо, що компанія Apple дозволити ремонтувати iPhone в локальних майстерень. Судячи з усього, яблучна корпорація вирішила зробити приємне користувачам, і тепер сервіси будуть встановлювати сертифіковані компоненти, а не китайський непотріб. Правда, це може коштувати дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung представила бюджетний планшет Galaxy Tab A 8.0 (2019). Відразу варто відзначити, що апарат з'явився без сканера відбитків пальців, що позначиться на його безпеки. Однак, девайс отримав підтримку стилуса, що може істотно спростити його використання.

Знай.uа писав, що смартфон Oppo Reno отримає революційну камеру. Компанія показала рендери нового флагмана, камера якого висувається з корпусу незвичайним способом. Втім, чи буде ця система працювати добре - покаже час. Однак, вихід смартфона буде вже в 2019 році, а ось про ціну поки немає ніяких подробиць.