Xiaomi представила електричну швабру під назвою Mi Wireless Handheld Sweeper, яка вміє одночасно підмітати підлогу. Такий девайс дозволить заощадити купу часу, а також прибрати абсолютно всю пил з підлоги, без використання пилососів.

Китайська компанія доповнила своє портфоліо нетрадиційних для технологічного гіганта пристроїв шваброю, оцінюється в 99 юанів, що приблизно дорівнює 15 доларам. Апарат точно зможе дозволити собі абсолютно кожен, так як ціна в кілька разів нижче дорогих пилососів. На думку представників компанії, найбільш ефективним є об'єднання швабри та мітли в одному пристрої. У такому разі пил не буде підніматися і осідати на вже подметенную поверхню.

Mi Wireless Handheld Sweeper бездротова і працює від вбудованої батареї на 2000 маг. Xiaomi не назвала точного часу на одному заряді акумулятора, але сказала, що “довго”. У будь-якому випадку, для однієї збирання заряду вистачить з головою. На зарядку повинно витрачатися близько двох годин. Маса швабри — менше 1 кг.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.