Xiaomi представила новий смартфон, який буде продаватися під нещодавно відокремленим брендом Redmi - Y3, який може стати цікавий великою роздільною здатністю фронтальної камери, процесором Snapdragon 632 і невисокою вартістю від 143 доларів. Відзначимо, що ціна робить цей девайс дуже популярним, так як користувачі продовжують змінювати смартфони кожні 2 роки, і з такими характеристиками та приємною ціною цей апарат не стане винятком. Глава Xiaomi раніше говорив, що смартфони під брендом Redmi не будуть випускатися дорожче 350 доларів, що і підтвердилося з виходом цього пристрою.

Будуть два варіанти - на 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ постійної, і більш сучасна модифікація 4/64 ГБ. Інформація відображається на 6,26-дюймовому екрані з роздільною здатністю 1520х720 пікселів, займає 86,83% передньої панелі. Акумулятор на 4000 мАч. Акумулятора точно вистачить на цілий день без підзарядки, враховуючи, що процесор не такий вже і вимогливий.

У верхній частині екрана розташовується виріз, куди помістили фронтальну камеру на 32 Мп, плюс пропонується велика кількість алгоритмів штучного інтелекту для поліпшення селфи. Також можна буде робити фото та відео на подвійну основну камеру - на 12+2 Мп.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що ціна відрізняється, в залежності від модифікації - від 143 до 171, в залежності від модифікації. На прилавках смартфон з'явиться вже незабаром - 30 квітня.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.