Компанія Xiaomi поділилася вражаючими результатами продажів очисника води Mi Water Purifier 600G на краудфандингової платформі Youpin. Девайс зібрав величезну суму 2.7 мільйона доларів, а за одиницю продукції доведеться заплатити всього 340 доларів. Досить низька ціна, якщо врахувати, наскільки сильно цей фільтр може допомогти в господарстві.

Mi Water Purifier 600G - це фільтр з трирівневою системою “розумної” очищення, яка здатна прибирати з води іржу, важкі метали і бактерії. І хоча схожі фільтри теж можуть виконувати подібні дії, компанія хвалиться глибокої очищенням. Для цього використовується технологія Reverse Osmosis (з англ. зворотний осмос), яка не пропускає речовини розміром 0.001-0.0001 мкм. У будь-якому випадку, заявлені функції він зможе виконувати.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.