Запуск космічного корабля Dragon американської компанії SpaceX Ілона Маска, призначеного для екіпажу Міжнародної космічної станції (МКС), перенесли на 1 травня. Про це йдеться в повідомленні SpaceX в мікроблозі в Twitter. Втім, це цілком нормальна практика. так як причин для перенесення старту може бути величезна кількість. Нагадаємо, що в цьому місяці Маск вже запускав Falcon Heavy в космос, правда кілька разів переносив запуск ракети з-за погодних умов. Можливо, причиною перенесення і в цей раз могла стати погода.

Старт 17-ї місії Dragon до МКС буде дано на базі ВПС США на мисі Канаверал у Флориді. Крім того, фахівці завершили проведення вогневих випробувань ракети-носія, яка готується до пуску. Нагадаємо, що старт спочатку був запланований на 30 квітня. Не варто й сумніватися в успіху місії від Маска, так як його багаторазові ракети вже довели, що космічні місії можуть відкрити безліч таємниць космосу.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.