Буквально вчора ми писали про те, що мобільні додатки компанії DO Global помічені в регулярному шахрайстві, здійснюючи автоматичні кліки по рекламним оголошенням від імені користувачів. Незабаром після цього Google видалила кілька десятків додатків Google Play і заблокувала облікові записи китайського розробника. Схоже на те, що під роздачу потрапив і популярний файловий менеджер ES File Explorer. Втім, це не дивно.

Крім докучливої реклами, яка самостійно активувалася без бажання користувачів, додаток мало кілька серйозних вразливостей, які вплинуло на популярність програми. У разі, якщо хакер подсоединился до однієї бездротової мережі, він міг проникати в смартфон жертви, і красти дані користувача, причому непомітно.

Якщо ви все ще використовуєте це додаток, рекомендуємо вам підібрати собі альтернативний файловий менеджер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.