Головним плюсом всіх мобільних пристроїв на базі операційної системи Android завжди була їх відкритість і можливість кастомізації, що звичайно ж є просто величезним плюсом. Проте, деякі виробники роблять свої прошивки схожими на iOS, що обмежує користувачів в функціоналі. Однак, Xiaomi додала нову прошивку MIUI 11 корисну функцію.

Глава китайської корпорації Xiaomi Лей Цзюнь опублікував в соціальній мережі Weibo інформацію про те, що вже зовсім скоро для фірмових мобільних пристроїв бренду буде випущена нова прошивка, яка принесе з собою довгоочікувану функцію.

Варто відразу повідомити, що виходу нової MIUI 11 варто очікувати вже в кінці травня. Що стосується нововведення, смартфони отримають можливість вибирати зовнішній вид блокування смартфона. Здавалося б, що це мала частина інтерфейсу, але половина часу на смартфоні відображається саме екран блокування, так що його зовнішній вигляд впливає на відчуття від використання девайса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.