Компанія Mozilla здійснює розробку нового мобільного браузера під назвою Fenix. В майбутньому він з'явиться в Google Play Store, замінивши собою Firefox для Android. Крім того, стали відомі деякі подробиці про те, як відбуватиметься перехід на новий браузер. Судячи з усього, користувачі не прийняли браузер від Firefox, хоча десктопна версія користується величезною популярністю.

Що стосується Firefox, розробники не будуть випускати великі оновлення для мобільної версії, але користуватися все ж буде можливість.

Очікується, що оновлення вийде в липні цього року. Після цього браузер буде отримувати оновлення безпеки та виправлення помилок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На зміну звичному Firefox прийде Fenix, але міграція користувачів не буде здійснюватися до тих пір, поки новий браузер не буде повністю готовий до цього. Коли це станеться, всі користувачі застарілого Firefox будуть автоматично перенесені в новий браузер. Однак, поки точних дат немає, так що користувачам залишається лише чекати.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.