Топовий смартфон Samsung Galaxy Note 10 анонсують влітку, але інформації про його технічні характеристики вкрай мало. Смартфони серії Note володіють відмінною особливістю від модельного ряду S - наявність стилуса. Інші особливості смартфона були озвучені на днях від інсайдерів. Це чудова новина, так як стилус в цьому смартфоні буде сильно відрізнятися від звичних аксесуарів. По суті, він стане невід'ємною частиною смартфона, і здатний взяти на себе декілька функцій флагмана.

З'ясувалося, що Samsung планує дві моделі смартфонів зі стилусом: Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro. Остання модель отримає дуже ємний акумулятор на 4500 мАч, а також підтримку мереж 5G - саме заради них була інтегрована в смартфоні потужна батарея.

Що стосується інших характеристик, девайс отримає топовий процесор, а також крутий екран, як у Galaxy S10. Є чутки, що стилус S-Pen отримає навіть вбудовану фотокамеру – на це натякають патенти Samsung.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Анонс Samsung Galaxy Note 10 намічений на середину літа, а старт продажів – серпень 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.