Четверта бета-версія iOS 12.3 стала доступна для розробників. Розповідаємо, які оновлення з'явилися в черговому апдейте програмного забезпечення від Apple. І хоча зміни не такі вже й глобальні, на них варто звернути увагу.

За даними журналістів, в ній з'явиться оновлене додаток Apple TV. У нього буде додана підтримка Apple TV Channels. На окремі канали, наприклад, Showtime або HBO, можна підписатися, що дозволить дивитися їх шоу прямо на iPhone або з використанням приставки Apple TV. Досить зручне оновлення, яке стане доступним для користувачів найближчим часом.

Крім того, у програмі з'явиться розділ з рекомендованим контентом. Його зміст буде формуватися, виходячи з історії запитів користувача і переглянутих їм матеріалів. По суті, компанія створила власний YouTube, тільки з якісного контенту від всесвітньо відомих компаній. Звичайно ж, це буде не безкоштовно, але безкоштовний сир тільки в мишоловці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім бета-версії iOS 12.3, розробники також можуть протестувати чергові пробні версії macOS 10.14.5, watchOS 5.2.1 і tvOS 12.3

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.