Індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), часто публікує достовірну інформацію, вчора підтвердив швидкий анонс смартфона Samsung Galaxy M40, який проходить під модельним номером SM-M405F. Відзначимо відразу, що модельний ряд Samsung M є бюджетним, і смартфони компанії з приставкою М у назві порівняно бюджетні.

Джерело також повідомило, що новинка буде доступна в трьох колірних варіантах виконання корпусу (Black, Blue і Coral), а в одній з версій буде 128 ГБ вбудованої пам'яті. Точно відомо, що пристрій буде випущено в Індії. Втім, це не дивно, адже ринок Індії складається з бюджетних смартфонів, і цей смартфон відмінно підходить під параметри.

Чутки приписують новинці екран Super AMOLED з діагоналлю більше 6,4 дюйма, однокристальну систему Exynos 7904, потрійну основну камеру і акумулятор ємністю 5000 мАч. Досить об'ємний акумулятор, і таких показників немає навіть у більшості флагманів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше смартфон був помічений в базі даних Wi-Fi Alliance, яка підтвердила факт використання операційної системи Android 9.0 Pie.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.