Huawei P30 Pro став однією з найгучніших прем'єр першої половини нинішнього року, так як девайс отримав кращу камеру в світі серед смартфонів. Крім цього, розробники заявляли, що девайс отримав захист від води. Насправді все трохи інакше.

Своєю історією з широкою аудиторією поділився в мережі Weibo один з володарів новенького флагмана. По необережності його смартфон впав у воду, але провів там зовсім небагато часу. Принаймні, власник запевняє, що він витягнув смартфон з води дуже швидко. Але заплив виявився фатальним для флагмана. Користувач звернувся до служби підтримки, що отримати коментарі про те, чому смартфон з технологією захисту від води потонув при першому контакті. У службі підтримки зазначили, що захист від вологи можливо лише з використанням спеціальних герметичних заглушок.

Через час віце-президент Huawei поспішив розкритикувати відповідь технічного персоналу, запропонувавши їм більш детально вивчити характеристики продуктів. Для них він вирішив влаштувати лікнеп і повідомив, що згідно інструкції по експлуатації, клас IP68 вказує на те, що смартфон виживе при дотриманні таких умов: тривалість занурення — півгодини, глибина — до 1,5 метрів і різниця температури мобільника і води не повинна перевищувати 5 градусів. Останній параметр викликав найбільший інтерес, адже стандартні тести для сертифікації по класу IP68 не містять згадок про різницю температур води і смартфона. Судячи з усього, компанія вирішила обдурити користувачів, і використовувала лазівку, щоб приписати девайсу технологію захисту від води.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.