З тих самих пір, як покупці по всьому світу виявляють підвищений інтерес до портативній електроніці, десятки компаній намагаються заробити на цьому гроші. Приміром, компанія Xiaomi підкорила ринок розумних браслетів завдяки лінійці пристроїв Mi Band, а вихід останньої моделі очікують мільйони користувачів по всьому світу.

Ні для кого не секрет, що даний фітнес-трекер вийде на ринок вже в 2019 році, проте глава компанії Huami Девід Цуй в соціальній мережі Weibo від імені свого офіційного аккаунта повідомив про те, що чекати появи на ринку фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 залишилося зовсім недовго. За його словами, новинка гарантовано не вийде на ринок до другої половини травня, а потім трапиться її дебют. Не можна не помітити, що Huami – це дочірній бренд Xiaomi, так що цю інформацію можна сміливо назвати перевіреною.

Нагадаємо, що браслет буде коштувати всього 30 доларів, і девайс отримає NFC чіп для безконтактної оплати, а також GPS-навігатор, щоб орієнтуватися в просторі. Що стосується початку продажів на території України, девайс з'явиться на прилавках вже на початку червня цього року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила геймерське крісло за $415. Це відмінне крісло, яке здатне підлаштовуватися під параметри користувача. Чохол виготовлений з волової шкіри, що дозволить уникнути нагрівання при високих температурах. І хоча крісло коштує порівняно дорого, воно має переваги перед конкурентами, так що ціна цілком виправдана.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung показала планшет Galaxy View 2, який має просто величезними параметрами. Серед іншого, девайс отримав 17.5 - дюймовий дисплей, так що планшет набагато більше стандартного екрану ноутбука. Так, він не отримав топовий процесор, але потужності для виконання всіх заявлених функцій вистачить з головою. Апарат стане у нагоді для дизайнерів і художників, а також стане в нагоді як альтернатива застарілим ноутбуків. Про ціну поки говорити рано, але що стосується презентації, її варто очікувати вже на початку цього літа.

Знай.uа писав, що компанія Meizu представила бездротові навушники POP 2 за приємною ціною.