Instagram на відміну від Facebook, завжди вважався соціальною мережею нового покоління. Тепер же найпопулярніша соцмережа отримала велике оновлення, яке здивує мільйони користувачів зміненим дизайном і інтерфейсом.

Поряд з оновленням мобільного клієнта Facebook, на конференції F8 був анонсований апдейт додатка Instagram. Він привносить видозмінений інтерфейс фото - і відеозйомки з колесом прокрутки режимів, стилів і спецефектів. У такому вигляді Instagram став виглядати ще більш стильно і молодіжно, а значить, безумовно сподобається своєї цільової аудиторії. Втім, якщо оновлення буде використовувати більше ресурсів телефонів користувачів, це позначиться на популярності мережі в цілому, причому далеко не в кращу сторону.

Наприклад, до вже існуючої функції онлайн-шопінгу в поточній версії соціальна мережа отримала інструмент для внесення пожертвувань, оформлений, як і личить Instagram, із застосуванням стікерів і яскравих підписів. З його допомогою некомерційні організації зможуть збирати гроші на будь-які цілі. Однак, це швидше вигідно компанії, а не користувачам. У будь-якому випадку, першими з користувачів відчують змін жителі Канади, а після цього новинка пошириться і на інші країни, включаючи Україну.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.