Користувачі Firefox в ніч на 4 травня помітили, що їх браузер почав давати збої – раптово відключилися всі розширення. Після напливу масових скарг в службу підтримки з'ясувалося, що помилка пов'язана з закінченням терміну дії сертифіката, що застосовується для формування цифрових підписів розширень і аддонов.

Теоретично сертифікат повинен був оновитися сам, однак цього не сталося. Втім, це не так і страшно, як думають користувачі. Розробникам необхідно оновити сертифікати вручну, і це робиться за невеликий термін.

Як повідомляє Techradar, застарілий сертифікат заблокував всі розширення, оскільки Firefox просто визнає їх несумісними. Повідомлення від розробників в соціальних мережах запевняють, що про проблему знають і зараз активно займаються її вирішенням. Але коли збій полагодять, не повідомляється, користувачам просто рекомендують чекати.

Втім, мільйони користувачів не можуть повноцінно користуватися браузером. Це жахливо для тих, хто використовував розширення в роботі. Рекомендуємо перейти на аналогічні браузери за типом Opera і Chrome, поки розробники Firefox не вирішать цю проблему.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.