Компанія DisplayMate Technologies поділилася інформацією про проведеному тестуванні екрану смартфона OnePlus 7 Pro, який ще навіть не надійшов у продаж. За результатами проведених досліджень, екран смартфона отримав найвищу оцінку якості - A+. Це означає, що компанія вирішила не економити на екрані, і випустила смартфон, який відмінно себе покаже по всім параметрам. Повноцінний звіт про результати тестування буде оприлюднений 14 травня 2019 року, якраз до моменту офіційного анонсу. Втім, це дає нам зрозуміти, що вартість смартфона буде виправданою. Ніхто іншого від китайської компанії і не очікував.

Схожі оцінки від DisplayMate Technologies отримували iPhone XS і Samsung Galaxy Note 9, а це означає, що новинка від китайського виробника OnePlus не поступається їм за якістю, а також є кращим смартфоном серед конкурентів з Піднебесної.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Залишилося тільки дізнатися, як покаже себе камера цього смартфона. Не виключено, що флагман зможе перевершити хвалений Huawei P30 Pro.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.