Компанія OnePlus ще не анонсувала свої нові смартфони OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, а вони вже з'явилися на китайській майданчику Aliexpress. Це означає, що різні інтернет-магазини вже готові продавати нові пристрої, за тиждень до презентації флагмана.

Стандартна модель OnePlus 7 має чотири модифікації пам'яті: 6/128 ГБ, 6/256 ГБ, 8/128 ГБ і 8/256 ГБ. Варто смартфон в районі $694-850. Pro-версія пристрою отримала такі ж варіанти пам'яті і цінник від $735 до $865. Оформити попереднє замовлення на новинку можна вже зараз. Ціни цілком собі приємні, враховуючи, що ця новинка моментально стане популярною завдяки топовим характеристиками. Не виключено, що смартфон може стати кращим флагманом цього року.

Нагадаємо, OnePlus 7 Pro оснастять 6.7-дюймовим QHD+ екраном з частотою оновлення кадрів 90 Гц, що виїжджає фронтальною камерою, потрійний основний і акумулятором на 4000 маг з швидкою зарядкою на 40 Вт. Працювати смартфони будуть на 7-нанометровому чіп Snapdragon 855, який на сьогоднішній день вважається топовим.

Популярні новини зараз
Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.