Поліція Мідлтауна повідомила, що чотирьом співробітникам складу Amazon в штаті Делавер пред'явлено звинувачення в крадіжці продукції Apple. Поліцейські прокоментували дану справу на своїй сторінці у Фейсбуці.

В результаті чотири співробітника Amazon були звинувачені в крадіжці на суму понад 100 000 доларів США і попередній змові. Це досить велика сума, враховуючи, що тисячі користувачів виявилися обдуреними. Не виключено, що з-за крадіжки клієнтам приїхали підроблені пристрою від Apple. На жаль, Джефф Безос, глава Amazon, ніяк не прокоментував цей інцидент. Пінкетт, Батлер і Френсіс на даний момент звільнені під заставу. На Шадрию Белл у даний момент виданий ордер на арешт. Втім, залишилося дочекатися рішення суду, щоб дізнатися, яке покарання понесуть вже колишні співробітники найбільшої торгової площадки в світі.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.