Компанія Apple представила першу за десять років гру, призначену для iPhone. Гра отримала назву Warren Buffett's Paper Wizard. Дивно, але компанія вирішила спробувати себе в розробці ігор. Хто як не Apple знає про всі нюанси iPhone і ОС.

За правилами, гравцям потрібно буде розкидати газети по домівках. Не так давно Тім Кук пожартував щодо короткометражки, в якій бізнесмен Уоррен Баффет розкидає газети. Однак це виявилося зовсім не жартом. Судячи з усього, гра була випущена не з метою додаткового прибутку.

Саме Уоррен Баффет є головним героєм. Від його особи гравцеві доведеться кидати газети в будинки і інші точки, керуючи діями доставщика.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому головне завдання для гравця - задати траєкторію, щоб потрапити в ціль. Попадання приносить очки, за кількістю яких пізніше гравці зможуть змагатися. Гра цікава але без будь-якого сюжету. Вбити пару вечорів за це грою все ж можна, але не більше того.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.