Компанія Samsung готує до виходу унікальний смартфон, який позбудеться від потворного вирізу. Зазначимо, що фронтальну камеру вміло розмістять під сам екран, причому без будь-яких дірок. Вперше інформація про це надійшла від віце-президента компанії R&D, Янга Бюнг-дука (Yang Byung-duk).

Зазначимо, що саме впровадження фронтальної камери є останньою проблеми, після розв'язання якої смартфони будуть з'являтися дійсно без будь-яких рамок. Зробити це раніше не було можливості, але тепер виробництво смартфонів виходить на новий рівень.

Також у матеріалі описано, як саме буде функціонувати рішення Samsung. Судячи з усього, в якомусь роді отвір в екрані все ж буде, так як в потрібний момент частина дисплея над модулем камери буде ставати прозорою, а як тільки користувач активує камеру, екран знову стане ефективним.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Втім, про дату виходу смартфона немає ніяких подробиць. Можливо, це новий Samsung Galaxy S11, вихід якого може відбутися вже в лютому 2020 року.

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.