Платформа AnTuTu опублікувала квітневий рейтинг, сформований на основі усереднених даних тестів, які були проведені протягом місяця. Очікувано в представленому списку переважають апарати, збудовані на основі чіпа Qualcomm Snapdragon 855. Це не дивно, адже процесор є найпотужнішим у своєму роді на сьогоднішній день. Нову версію чіпа покажуть вже в грудні 2019 року, а до тих пір будуть в топі смартфони з цим чіпом на борту.

Перше місце за підсумками квітня 2019 року зайняв апарат Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, отримав середню оцінку 373 715 балів. Зовсім трохи відстав від лідера Xiaomi Mi 9, набрав 373 511 балів. Першу трійку замикає ще одне творіння розробників з Xiaomi. Мова йде про ігровому смартфоні Black Shark 2, якому вдалося набрати 371 837 балів. Дивно, але смартфони від Xiaomi дивують публіку незвичайними можливостями. Компанія змогла оптимізувати роботу системи, завдяки чому процесор може правильно використовувати потужність. З незначним відставанням від трійки лідерів розташувався новий флагман Meizu 16s, чий результат дорівнює 370 306 балів. У першій п'ятірці виявився смартфон Vivo iQOO Monster Edition, який має в оснащенні 12 Гбайт ОЗУ. Його середній результат по тестам бенчмарку дорівнює 363 360 балів.

Дивно, але смартфон від Samsung - Galaxy S10 займають другу частину списку.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.