Компанія Xiaomi нарешті визначилася з тим, коли вона випустить недорогого “вбивцю” Samsung Galaxy S10, а також багатьох інших телефонів топового рівня. Очікується, що новинка вийде на ринок під назвою Redmi K20 Pro, хоча раніше в мережі вона була відома під назвою Redmi X.

Відразу варто відзначити, що девайс покажуть вже 13 травня, так що чекати залишилося недовго. Повідомляється, що флагман отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, а доповнено він виявиться графікою Adreno 640. Процесор буде топовим, а відмінна оптимізація роботи смартфона дозволить збільшити потужність.

Крім цього смартфона, компанія представить і ноутбук на базі Windows 10. Однак, подробиць про нього практично немає. Серед іншого, новий флагман отримає величезний акумулятор на 4000 маг, і цього більш ніж достатньо для активного використання протягом всього дня без підзарядки. Про ціну поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.