Не секрет, що компанія Xiaomi уміє створювати не тільки відмінні смартфони топового рівня, але ще й мобільні пристрої, які є чимось середнім між вкрай дорогими та бюджетними. Однією з таких моделей стане Xiaomi Mi A3. Зазначимо, що вихід девайсу запланований на 2019 рік, але компанія Xiaomi здивувала публіку вже сьогодні, показавши зовнішній вигляд смартфона, який натякає на головну фішку пристрою.

Віце-президент Xiaomi і глава Xiaomi India Ману Кумар Джейн натякнув на те, що один з наступних смартфонів компанії отримає подвійну основну камеру, як його попередник, а відразу потрійну. Мова йде про цьому смартфоні, який отримає потрійний модуль, який дозволить робити якісні знімки як з розмитими фільтрами, так і з широкоформатними.

Поєднання майже флагманського чіпсету і потрійний основної камери дозволить зробити з Xiaomi Mi A3 справжню бомбу на ринку, яку будуть розкуповувати з рекордною швидкістю. Інсайдери повідомляють, що девайс покажуть вже на початку цього літа, а цінник буде в районі 250 доларів.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.