Відносно недавно в операційній системі Windows 10 з'явився додаток під назвою PowerShell, який представляє з себе командний рядок. І хоча для звичайних користувачів ця функція може здатися занадто складним, або марною, сервіс дозволяє збільшити можливості комп'ютера. Це стало величезним досягненням, так як ніколи раніше ОС від Microsoft не могли похвалитися нічим подібним, але все, на щастя, змінилася.

По суті, ця програма здатна змінювати дизайн і інтерфейс Windows 10, і навіть ввів підтримку смайликів.

Новітнє програмне забезпечення для десятої «вінди» називається Windows Terminal, а зробити його установку всі користувачі зможуть вже в середині червня. Така можливість з'явиться в операційній системі разом з релізом нового оновлення, що Microsoft має намір випустити в наступному місяці. У теорії, це дозволить збільшити комфорт від використання цієї ОС, а також налаштувати зовнішній вигляд під свої уподобання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.