На порталі SlashLeaks з'явилися рендери чохлів для iPhone 11. Перед нами чергове підтвердження того, що нові флагманські смартфони отримають потрійну основну камеру, розміщену в квадратному об'єктиві. Втім, це було цілком очікувано адже деякі з виробників роблять смартфони з 5 основними об'єктивами. Наприклад, Nokia представила унікальний смартфон з величезним кількістю камер.

Можливо, виріз під фронталку стане ще менше, що зробить смартфон трохи красивіше. Втім, окночательного дизайну смартфона ми ще не бачили, і є ймовірність, що не побачимо до самої презентації від яблучної корпорації.

В іншому, все традиційно для чуток: потрійна камера, змінений важіль гучності. Кейсмейкеры зазвичай заздалегідь запускають виробництво чохлів, грунтуючись на найбільш правдоподібних витоках. Плюс нам вже не раз говорили про таке розташування камер. Чи отримають пристрою потрійну основну камеру, і які конкретно моделі отримають новинку - покаже час.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.