В останні місяці чуток про операційну систему Fuchsia, якою в найближчому майбутньому має замінити собою інші платформи, стало значно менше, але це аж ніяк не означає, що Google відмовилася від її розвитку. Однак, нова ОС вже отримала деякі поліпшення, серед яких нові функції, так і дизайн став більш розгалуженим.

представлених На скріншотах немає нічого, крім класичної рядка введення команд, характерною для попередніх версій операційної системи. Інсайдери відзначають, що нова ОС здатна підбудовуватися під пристрій, на якому операційку запускають. Досить незвичайна річ, оскільки подібних технологій у конкурентів просто немає. Навіть iOS і MacOS кардинально відрізняються один від одного.

Судячи з усього, нова ОС зможе повноцінно працювати і на ноутбуках. Виходу новинки в 2019 році очікувати не варто.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.