У минулому році компанія Google представила Android App Bundle – новий рекомендований формат публікації в Google Play, призначений для зменшення розміру додатків. Зараз він вийшов зі стадії бета-тестування і доступний всім розробникам. В теорії, нова розробка від компанії Google дозволить знизити кількість пам'яті, які використовуються встановленими додатками. Новий формат дозволить спростити створення програми розробникам, а також знизити підсумковий “вага” програм. Це допоможе позбавитися від нестачі пам'яті на старих пристроях, які постійно страждають від цієї проблеми.

Набори Android App Bundle впроваджуються в додатку двома способами: завантаження за запитом (модулі встановлюються по мірі необхідності або у фоновому режимі) і умовна завантаження (визначає які модулі встановлювати в залежності від країни, функцій пристрою, мінімальної версії SDK і інших умов). Миттєвий запуск тепер також повністю підтримується. У цьому випадку модулі можна “спробувати” на сторінці програми в Google Play, що скоротить витрачений на додаток час, а також знизить використаний трафік, так як більше не доведеться завантажувати додатки цілком для їх використання.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.