14 травня Марк Цукерберг відзначає своє 35-річчя. У цієї людини дуже цікава історія, і деякі факти з його життя до цих пір залишаються загадкою.

  1. Інтерес до програмування у Марка з дитинства. Свій перший авторський проект він зробив у 12 років. Дивно, але Марк цікавився цим з дитинства, завдяки чому і став мільярдером.

  2. Улюблена цитата Цукерберга авторства Пікассо: “Все слід спрощувати до тих пір, поки це можливо, але не більше того”. Що ж, не погодитися складно з цим висловлюванням.

  3. У Марка спільний бізнес з Илоном Маском і Ештоном Кутчером — у 2012-му всі вони вклалися в Vicarious, проект з вивчення неокортексу людського мозку з метою перекладу його функцій в комп'ютерний код.

    Популярні новини зараз
    Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
    Показати ще
  4. Свою майбутню дружину Марк вперше побачив в черзі в туалет. Після цього вони вже почали спілкуватися ближче.

  5. Цукерберг, як відомо, носить непомітні прості речі - футболки, кофти, джинси. І все ж, цінник на його футболки можуть досягати і 500 доларів.

  6. Восени 2012 року Марк приїздив у Росію і зустрічався з Дмитром Медведєвим.

  7. Марк - на правах головного - зробив так, що його аккаунт в Facebook можна заблокувати. Втім, це може бути і неправдою.

  8. У 2011-му Цукерберг вирішив стати вегетаріанцем. Однак, він їсть тільки те м'ясо , яке здобув особисто.

  9. Цукерберг, як підрахували журналісти, заробляє на годину $ 1,7 млн. Безсумнівно, це рекорд.

  10. Улюблений серіал Цукерберга — “Західне крило”, який йшов в ефірі NBC в першій половині нульових. Рекомендуємо подивитися цей серіал на дозвіллі.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.