В минулому році була представлена iOS 12. Розробники зробили особливий наголос на продуктивність і поліпшення швидкості роботи пристроїв. Дивно, але користувачі почали помічати поліпшення роботи своїх пристроїв, що не може не радувати користувачів. Схоже, компанія і далі буде продовжувати глобально змінювати роботу iOS 13.

Як повідомляє авторитетний розробник Гільєрмо Рембо, неодноразово демонстрував дивовижну обізнаність про плани Apple, iOS 13 стане швидше, оскільки Apple вирішила переробити логіку головного робочого екрану (SpringBoard). За словами ентузіаста, мова йде не про візуальні зміни, а саме про внутрішні поліпшення. Так, звичайний користувач не побачить, так як інтерфейс не особливо зміниться, хіба що додасться новий темний режим. Всі зміни відбудуться в межах системи, яка зможе працювати набагато швидше. Сподіваємося, що компанія все ж зможе це реалізувати.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.