У Мережі вже давно ходять чутки про те, що Xiaomi працює над власною електронною книгою, яка складе конкуренцію Kindle та іншим подібним пристроям. Якщо вірити новим даним, то читалка поповнить асортимент китайського виробника вже наступного тижня. Втім, тут нема чому дивуватися, так як корпорація розробляє абсолютно різні електронні прилади і техніку, і всі вони відрізняються своїм функціоналом і призначенням. Так що випуск книги був лише питанням часу.

В китайській соцмережі Weibo виклали зображення, на якому нібито зображена як раз прийдешня електронна книга Xiaomi. На зображенні показана навіть не одна, а дві читалки, але обидві лише частково і з особи.

Судячи по дизайну, новинки отримають величезні рамки навколо екрану, але у випадку з електронними книгами це навіть добре. Тепер користувачі зможуть зручно тримати книгу.

Популярні новини зараз
Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

І оскільки читання електронних книг - це, по суті, єдина для чого підходять ці пристрої, то і на вражаючі характеристики тут особливо розраховувати не варто. Будемо сподіватися, що і ціна теж буде дуже приємною, що створить конкуренцію для читалок від Amazon.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.