На сайті Slashleaks опублікували комп'ютерні зображення фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 в робочому стані, які дозволяють оцінити деякі можливості пристрою. Наприклад, можна визначити товщину рамки навколо дисплея, які насправді просто величезні. Швидше за все, це зроблено для економії заряду, але виглядає це просто жахливо. Безсумнівно.ю браслет стане дуже популярним а перша партія розійдеться за кілька секунд.

У відключеному стані на дисплеї буде видно тільки місце функціональної сенсорної клавіші, яка відзначена колом. У час програвання музики ви будете бачити назву композиції, а також мати можливість перемикати треки, регулювати гучність і ставити відтворення на паузу. Браслет поступово перетворюється в смарт-годинник, так як все більше функцій додають у девайс.

Судячи з наступного зображення, через Xiaomi Mi Band 4 можна буде управляти фірмовим голосовим помічником Xiaomi. Вихід Xiaomi Mi Band 4 має відбутися у травні цього року, а вартість буде близько 30$.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.