Якщо вам мало дозволу 48-мегапіксельного датчика зображення, який виробники зараз використовують ледь чи не в кожному новому смартфоні, то варто дочекатися другої половини року, коли в ходу будуть датчики роздільною здатністю 64 Мп. Сьогодні такий анонсувала Samsung. Дивно, але тепер смартфони будуть отримувати топові камери, якість яких зможе досягти в загальній сумі 100 мегапікселів. Про такому форматі буквально кілька років тому могли тільки мріяти. Є ймовірність, що нова камера виявиться на флагмані Galaxy Note 10, анонс якого відбудеться вже в кінці літа.

Новинка називається 64Mp ISOCELL Bright GW1 і вона продовжує серію датчиків Samsung з пікселями розміром 0,8 мкм. Особливостей у новинки кілька. По-перше, технологія Tetracell, що дозволяє групувати пікселі в четвірки для захоплення більшої кількості світла в умовах слабкого освітлення – в результаті повинні виходити яскраві знімки роздільною здатністю 16 Мп. Крім цього, колірна гамма буде близькою до того, який колір сприймає людське око.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.