Компанія Samsung готує нові топові планшети. Джерело роздобув інформацію про моделі з каталожними номерами SM-T860 і SM-T865. Поки неясно, як вони будуть називатися. У будь-якому випадку, компанія вирішила увірватися на ринок планшетів, і скласти конкуренцію iPad від Apple, що вже роками лідирує на ринку завдяки своїм можливостям.

Є припущення, що це можуть бути дві версії моделі Galaxy Tab S5, адже на початку року Samsung представила модель Galaxy Tab S5e (на фото), яка флагманської не є.

На жаль, про майбутні новинки поки що взагалі нічого не відомо. Їх ставлення до флагманської лінійки видають якраз каталожні номери. Той же Tab S5e має каталожний номер SM-T725, а всі топові моделі Samsung відносяться до сімейства SM-T8xx. Коли планшети покажуть публіці - невідомо. Інсайдери поки шукають лазівки, щоб дізнатися більше подробиць про новий пристрій, а нам варто запастися терпінням, щоб дізнатися про планшеті трохи більше з часом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що робочий прототип розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 показали на фото. Судячи по знімках, можна побачити реальні розміри екрана, а також інших елементів дизайну. Зазначимо, що браслет стане дуже популярним за рахунок своєї ціни 30 доларів, а також величезній купі цікавих можливостей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung подарує смартфону Galaxy Note 10 нереальну камеру. Смартфон отримає 64-мегапіксельну камеру, так що за якість знімків з цього смартфона переживати точно не варто. Зазначимо, що одна з його модифікацій отримає підтримку мережі нового покоління, а також наворочений стилус. Традиційно, презентація флагмана запланована на кінець серпня 2019 року.

Знай.uа писав, що OnePlus 7 Pro показали з усіх сторін, так що тепер ми знаємо практично все про флагман ще до його офіційного анонсу. Що стосується ціни, апарат буде продаватися від 700 до 999 доларів залежно від модифікації.